Merito

Let's get Merit

Ben je een echte payroll professional die graag én met cijfers én met mensen omgaat? Houd je bovendien van variatie in je werk en wil je continu on en off the job bijleren? Dan is een functie als Payroll Consultant via Merito wellicht iets voor jou...

Pexels jopwell 2422286

Uitdaging & variatie

Ben je al even actief in HR, maar mis je soms de nodige uitdaging? Een job als consultant al overwogen? Zeg niet onmiddellijk nee en luister even naar wat we jou te bieden hebben. Je hart verloren in payroll of misschien wil je wel is eens proeven van compensation en benefits? En misschien blijkt het dan toch wel iets voor jou…

Je hebt je plaats gevonden in HR, maar toch voel je een behoefte aan meer afwisseling? ? Een andere sector of paritair comité, een andere software, andere projecten of collega’s… we kunnen maar door blijven gaan.

Plan gerust een online koffiemomentje in met ons en kom er meer over te weten.

Pexels foodie factor 551993

Opleiding & Persoonlijke ontwikkeling

Up-to-date blijven is essentieel binnen HR. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het bedrijf. Jezelf blijven ontwikkelen op je talenten is essentieel. Het beste van jezelf geven dag na dag en met plezier gaan werken. Of wil je jezelf verder ontwikkelen binnen een nieuwe topic van HR? Onze coach, Sandy, zorgt hiervoor samen met jou! Benieuwd?

Jezelf blijven uitdagen is een uitdaging op zich. Los van opleidingen kan je ook aan jezelf sleutelen. Weet jij wat je ‘’blind spots’’ zijn en waar je jezelf nog in kan verbeteren? Niet? Krijg je niet genoeg voldoening uit je job? Veel vragen waar wij je mee kunnen helpen.

Ga je voor je droomjob!

Pexels fauxels 3228687

Teamspirit & Familiale sfeer

Elke dag voor en bij je klant werken, maar toch een band opbouwen met je collega-consultants van Merito? Dan kan bij Merito. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘’teamwork’’ loont. Er zijn voor elkaar. Een helpende hand bij een HR-vraag, een luisterend oor, een steun in je rug. Het hart moet bij ons op de juiste plaats zitten.

Je echte familie kunnen we nooit vervangen. Maar ook op het werk moet je jezelf kunnen zijn ! We gaan voor een hechte band met ruimte voor elk individu in al zijn facetten. Kan het nog leuker worden dan dat? Jazeker! We steken onze koppen graag samen om leuke dingen te doen. Ons eigen party team doet hier nog een schepje bovenop en organiseert een aantal leuke events per jaar.


Hard werken en leuke dingen horen nu eenmaal samen!

Screenshot 2021 10 25 at 11 38 11

Wil jij dit ook terugvinden bij je werkgever?

Bekijk onze enthousiaste consultants in deze videoboodschap:

Plan een koffiemoment in!

Bij Merito kom je bovendien terecht bij een werkgever die de focus legt op jouw domein van Hard HR. Bijkomende opleidingen, individuele begeleiding en project-ondersteuning mag je van ons verwachten.

Dorien D'Hoe Dorien