Merito

Want to get merit?


Ben je een echte payroll professional die graag én met cijfers én met mensen omgaat? Houd je bovendien van variatie in je werk en wil je continu on en off the job bijleren? Dan is een functie via Merito wellicht iets voor jou...

Screenshot 2021 10 25 at 11 38 11

Wat zeggen onze consultants over Merito?

Ontdek het in dit filmpje:

Pexels jopwell 2422286

Uitdaging & Variatie

Ben je al even actief in HR, maar mis je soms de nodige uitdaging? Een job als consultant al overwogen? Het kan een grote stap lijken, maar luister misschien even naar wat we jou te bieden hebben. Je hart verloren in sociale wetgeving of payroll? En wil je wel is eens proeven van compensation en benefits? En misschien blijkt het dan toch wel iets voor jou…

Je hebt je plaats gevonden in HR, maar toch voel je een behoefte aan meer afwisseling? Een andere sector of paritair comité, een andere software, andere projecten of collega’s… we kunnen maar door blijven gaan.

Kom je eigen HR avontuur creëren bij Merito!

Pexels andrea piacquadio 3781775

Opleiding & Persoonlijke ontwikkeling

Up-to-date blijven is belangrijk binnen HR. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het bedrijf. Jezelf blijven ontwikkelen op je talenten is essentieel. Het beste van jezelf geven dag na dag en met plezier gaan werken. Of wil je jezelf verder ontwikkelen binnen een nieuwe topic van HR? Onze coach, Sandy, zorgt hiervoor samen met jou!

Jezelf blijven uitdagen is een uitdaging op zich. Weet jij wat je ‘’blind spots’’ zijn en waar je jezelf nog in kan verbeteren? Wil je graag meer voldoening halen uit je job? Veel vragen waar wij je bij Merito mee kunnen helpen.

Samen gaan we voor je droomjob!

Pexels fauxels 3228687

Teamspirit & Familiale sfeer

Elke dag voor en bij je klant werken, maar toch een band opbouwen met je collega-consultants van Merito? Dat kan bij Merito. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘’teamwork’’ loont. Er zijn voor elkaar, een helpende hand bij een HR-vraag, een luisterend oor, een steun in je rug. Het hart moet bij ons op de juiste plaats zitten. Wil jij dit ook terugvinden bij je werkgever?

Je echte familie kunnen we nooit vervangen. Maar ook op het werk moet je jezelf kunnen zijn! We gaan voor een hechte band met ruimte voor elk individu in al zijn facetten. Kan het nog leuker worden dan dat? Jazeker! Ons eigen feest comité doet hier nog een schepje bovenop en organiseert een aantal leuke events per jaar.

Hard werken en leuke dingen horen nu eenmaal samen!

Plan je koffiemoment in met Sandy!

Bij Merito kom je bovendien terecht bij een werkgever die de focus legt op jouw domein van Hard HR. Bijkomende opleidingen, individuele begeleiding en, project-ondersteuning mag je van ons verwachten.

Dorien D'Hoe Dorien Dhoe