Merito

Uw loonbeleid verdient een toegewijde partner

Een vlotte loonverwerking, een attractief loonbeleid of een correcte toepassing van de arbeidswetgeving kan u als werkgever niet aan het toeval overlaten. Hulp nodig bij het operationeel beheer? Dringend behoefte aan een tijdelijke expert? Of nood aan een deskundige partner voor die vaste aanwerving? Als specialist ter zake biedt Merito u de ondersteuning die u nodig heeft.

Shutterstock Merito Bril

Focus op “Hard HR”

We richten ons hoofdzakelijk op “Hard HR”, d.w.z. de HR-activiteiten die gelinkt zijn aan de verloning en het arbeidscontract: Payroll, Compensation & Benefits, HR Administratie, Arbeidswetgeving en sociale relaties, alsook HR Management.

Shutterstock Merito Manmetboek

Kennis van zaken

Door onze praktijkervaring in Hard HR begrijpen we heel goed de verwachtingen van onze opdrachtgevers, consultants en kandidaten. Dit helpt ons om een opdracht of vacature zo goed mogelijk te matchen met de meest geschikte kandidaat. Als expert kunnen we onze consultants tijdens hun opdracht inhoudelijk ondersteunen.

Shutterstock Merito Vrouwmetruitjeshemd

Tijdelijke support & vaste aanwerving

Binnen onze niche mag u ons alles vragen. Nood aan tijdelijke ondersteuning door een uitgevallen werknemer? Behoefte aan een ervaringsdeskundige voor een HR-project? Of op zoek naar de witte raaf voor een vaste betrekking als Payroll Manager? We zoeken voor u naar de beste oplossing.

Shutterstock Merito Manmetbril

Onafhankelijk

Als onafhankelijke HR-dienstverlener kunnen we ons aanpassen aan eender welk HR informatie-systeem, payroll-platform of job grading-methode. Ook samenwerken met andere HR-dienstverleners schrikt ons niet af.

Waarmee kunnen we uw loonbeleid helpen?

Merito biedt een uitgebreide waaier van diensten ter ondersteuning van uw loonbeleid. Hierbij gaan we voor het juist inzetten van de geschikte dienst met de meest aangewezen Merito talenten en experten.

Detachering

Het inzetten van een Merito talent of expert voor een tijdelijke functie (bijv. tijdelijke payroll officer).

Project management & consulting

Het inzetten van een Merito talent of expert voor een specifieke opdracht of HR-project (bijv. uitvoeren van een salarisenquête).

Werving & Selectie

Rekrutering van Hard HR specialisten of HR generalisten voor uw organisatie (bijv. vacature voor Teamleader Compensation & Benefits).

Opleiding

Het geven van opleidingen of info-sessies rond een specifiek Compensation & Benefits onderwerp (bijv. invoering nieuw pensioenplan).

Adults Airport Architectural Design 301930 1
Created with Sketch.

Door haar focus op Hard HR en haar kennis in dit domein staat Merito dicht bij de kandidaat én bij de opdrachtgever

Katrien Vercammen, AXA Belgium

In welke HR domeinen kan Merito helpen?

De uitvoering van het arbeidscontract brengt voor de werkgever een aantal wettelijke en financiële verplichtingen met zich mee. Ook doet de werkgever hiervoor beroep op een aantal externe dienstverleners zoals verzekeraars of leasingmaatschappijen. Door het inzetten van tijdelijke en permanente talenten en specialisten helpt Merito werkgevers bij de verloning van hun medewerkers.

Payroll

Het berekenen, controleren en betalen van de individuele lonen en aanvullende voordelen.

Compensation & Benefits

Het bepalen, invoeren en opvolgen van een loonbeleid in al zijn facetten (salaris, bonus, aanvullend pensioen, bedrijfswagen, etc.)

Personeelsadministratie

Administratie van personeel-gerelateerde data voor werkgevers en hun HR-partners zoals verzekeraars, pensioenfondsen of leasingmaatschappijen.

Arbeidsrecht & sociale relaties

Alle juridische aspecten die de wettelijke verhouding tussen werknemer en werkgever bepalen: van collectieve tot en met individuele overeenkomsten.

HR Management

Algemene HR-verantwoordelijkheden waarbij zowel Soft als Hard HR aan bod komt (bijv. HR Manager, HR Business Partner)

Olivier Van den Eynde Olivier Vd E