Merito

Start je HR carrière via de Merito HR Talent Academy

Als Junior HR Consultant wordt je tijdens een periode van amper 2 jaar in de boeiende wereld van Human Resources ondergedompeld. Via diverse opdrachten bij verschillende ondernemingen, een uitgebreid aanbod aan opleidingen en een continue coaching door specialisten gaan we je kennis en interesse voor HR en Hard HR verder vergroten.

American Cellphone Coffee 1391371

Opleidingen

Bij de start van een carrière is het belangrijk om ervaring en kennis op te doen. Via de Merito HR Talent Academy gaan we je de nodige kennis bijbrengen over payroll, functieclassificaties, de verschillende manieren om een variabele verloning toe te kennen, etc.. Maar ook je communicatie en sociale vaardigheden gaan we via trainingen verder ontwikkelen.

De opleidingen gebeuren meestal samen met andere junior HR consultants. Door je professionele ervaringen met elkaar te delen, steek je ook zaken van elkaar op en verruim je je eigen netwerk. Verder maken we regelmatig tijd voor een after-work activiteit… een extra benefit of the job!

Ryoji Iwata 697773 Unsplash

On the job

Je zal tijdens de Merito HR Talent Academy verschillende type HR-opdrachten uitvoeren die je in contact brengen met verschillende HR-domeinen en dit bij verschillende bedrijven. Je zal zowel betrokken worden bij de operationele taken van HR zoals payroll en administratie, als bij projecten zoals een inventaris maken van alle loonvoordelen binnen een bedrijf. Zo doe je niet alleen veel kennis op, maar leer je ook verschillende bedrijfsculturen of -sectoren kennen. Wie weet ga je na afloop van je misschien aan de slag bij één van je opdrachtgevers?

Adult Asking Blur 630839

Coaching

Als startende professional is het niet evident om je weg te vinden in het bedrijfsleven. Hoe ga ik met mijn collega’s om? Hoe los ik bepaalde problemen op? Daarom krijg je vanuit Merito en je opdrachtgever de nodige begeleiding en opvolging.

Ook inhoudelijke HR-vragen kunnen we samen met jou helpen oplossen. Loop je ergens tegen een probleem aan, dan kunnen jij en je opdrachtgever beroep doen op de (hard) HR kennis van het Merito netwerk.

Olivier Van den Eynde Olivier Vd E